Storingsdienst

 

Bij Boele & Rietveld weten we dat er af en toe storingen zijn. Ze komen gelukkig niet vaak voor bij de door ons aangelegde elektrotechnische installaties. Maar voor het geval er toch een keer iets technisch mis gaat met de elektra in uw bedrijf of organisatie hebben we, voor de regio krimpenerwaard een 24-uurs storingsdienst.

Voor onze vaste klanten staan wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week staan we paraat om er voor te zorgen dat uw storing snel is opgelost, voor zowel grote als kleine calamiteiten.

U kunt onze storingsdienst dus altijd bellen wanneer het mis is of dreigt te gaan: 0180 66 30 11. Tijdens onze normale openingstijden worden de storingen opgepakt door de afdeling Service, Onderhoud & Beheer. Als u het storingsnummer buiten kantooruren belt, krijgt u direct onze storingsmonteur aan de lijn. Hij of zij zal eerst proberen om u telefonisch te helpen door de storing stapsgewijs te analyseren. Als dat niet lukt, komen we langs om het probleem op te lossen of u in ieder geval met een tijdelijke noodoplossing vooruit te helpen.

Als u onbedoeld de voicemail van onze monteur krijgt, spreek dan in ieder geval duidelijk uw naam, uw bedrijfsnaam en het telefoonnummer in waarop u te bereiken bent! Dat is belangrijk om snel te kunnen reageren.