Data netwerken

 

Vele nieuwe diensten en technieken maken gebruik van het datanetwerk. De bekendste zijn natuurlijk uw PC's en telefonie, maar ook bij nieuwe technieken zoals toegangscontrole, camerabeveiliging en centrale deuropening wordt data gebruikt.
De snelheid van uw netwerk wordt bepaald door de zwakste schakel, dus een betrouwbare infrastructuur afgestemd op uw huidige en toekomstige wensen is van cruciaal belang voor een efficiƫnte inzet van geavanceerdere hard- en software.
Bij het aanleggen van een datanetwerk gaat het om meer dan alleen de bekabeling. Boele & Rietveld bespreekt uitgebreid waar uw precieze behoefte ligt, waar rekening mee moet worden gehouden en wat er in de toekomst nodig zal zijn. Doordat we zelf alle ervaring in huis hebben op het gebied van telefonie, ICT en internet, kan Boele & Rietveld daarin actief met u meedenken. We voorzien u van deskundige adviezen en geven uiteindelijk invulling aan een oplossing waarmee u klaar bent voor de toekomst. Boele & Rietveld kan uw nieuwe datanetwerk certificeren in de gewenste klasse.

Wifi

Wifi is niet meer weg te denken in het beeld van tegenwoordig. Vaak is 1 van de eerste vragen als je ergens bent of er wifi beschikbaar is. Boele & Rietveld kan voor uw woning, kantoorpand etc. een razendsnel en stabiel wifi-netwerk voor u verzorgen. Door te bekijken op welke plaatsen we de juiste apparatuur kunnen plaatsen, maken we een zo groot en best mogelijke wifi dekking in uw pand. We luisteren naar uw wensen, adviseren en kijken samen met u en uw budget naar welke oplossing hier het beste bij past.

 

 

 

Data 1

Data 2