Beveiligings Camera's

 

Niemand kan op meer dan één plaats tegelijk zijn. Dankzij camerabewaking en camerabeveiligingssystemen kunt u echter wel toezicht houden op de omgeving van uw pand of op specifieke ruimten. Zo voorkomt u toegang door ongewenste of onbevoegde bezoekers en garandeert u naleving van uw bedrijfsbeleid of van wettelijke verplichtingen. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we u uitgebreid advies geven en een oplossing op maat bieden.

Wij installeren en beheren IP camera's voor particulieren en bedrijven. Door gebruik van A-merken als Panasonic gaan de camera's jarenlang mee. En bent u verzekerd van de beste beeldkwaliteit. Wij hebben veel ervaring met projecten van 1 tot 50 camera's. Omdat elke situatie anders is bespreken wij graag uw specifieke wensen. En bieden we altijd maatwerk.

Camerabeveiliging kan preventief worden ingezet als afschrikmiddel, maar ook om permanent toezicht te houden op uw pand of gebied. Een camerabewakingssysteem bewaakt en observeert personen, terreinen of gebouwen. Snel ingrijpen bij calamiteiten wordt door een goed geinstalleerd cameraobservatiesysteem mogelijk. Ook het terugkijken van calamiteiten behoort in vele gevallen tot de mogelijkheden.

Wij leveren en installeren onder andere;

  • Binnen camera's
  • Buiten camera's
  • Smartphone en PC applicaties
  • Dag en nacht functionaliteit
  • Bewegings meldingers
  • Opname en afspeel opties
  • Camera's bestand tegen extreeme weersituaties en vandalisme

 

Zo werkt het:

IP camera's kunnen gewoon aangesloten worden op het bestaande datanetwerk. Dit bespaart kosten op de aanleg van separate bekabeling, zeker als er gebruik wordt gemaakt van Power over Ethernet (POE). Met POE krijgt de IP camera zijn voeding vanuit een netwerkswitch. Dit geldt niet alleen voor de camera, maar ook de verwarming in de buitenbehuizing wordt op deze manier gevoed. Met IP camera's kunt u op een centrale computer live beelden bekijken en zo nodig ook opslaan. Indien wenselijk kunnen ook de beelden via het internet bekeken worden. Zo kunt u, waar dan ook ter wereld, inloggen vanaf een willekeurige computer, tablet of smartphone.

Om live beelden te zien hoeft geen gebruik gemaakt te worden van software. De camera wordt dan net als een internetpagina benaderd. Na het ingeven van een loginnaam en wachtwoord kunnen de beelden worden bekeken. Er zijn ook camera's te verkrijgen die voorzien zijn van een SD-kaart voor standalone opname. Zo hoeft er niet direct een opname PC en software aangeschaft te worden.

Goed om te weten:

Boele & Rietveld biedt een totaaloplossing. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven u een objectief advies en een heldere offerte. We verzorgen jaarlijks het onderhoud van uw systeem en zijn snel ter plekke bij storingen of vragen. Ook kunnen wij uw bestaand systeem aanpassen en uitbreiden.

 

stockcamera