Zonnepanelen

 

Zonnepanelen zetten de Zonne Energie op een zonnepaneel om in Elektriciteit; Stroom zoals we het in de volksmond noemen. Het is ondertussen een hot item geworden om zelf je energie op te wekken met behulp van de zon(welke overigens gratis iedere dag steeds weer haar energie op de aardbol uitstraalt) op een zonnepaneel of meerdere zonnepanelen.

Ondertussen heeft Boele & Rietveld veel ervaring opgedaan met zonnepanelen en staan de ontwikkelingen hiertoe niet stil.
De keuze van het type zonnepaneel dat u wenst is volledig afhankelijk van de mogelijkheden en omstandigheden waaronder u de zonnepanelen wilt plaatsen op uw dak of bestemde locatie hiervoor. Ook bij zonnepanelen geld dus niet, even een offerte aanvragen de goedkoopste uitzoeken en laten plaatsen, wat momenteel veelal wel gebeurt en waaruit weer vele problemen voortvloeien. De Keuze van een zonnepaneel heeft ook al veel te maken met de gewenste kleur, kwaliteit van opbrengst, positie en plaats, hellingshoek etc. De plaats en instralingsrichting en hoek zijn één van de belangrijkste punten voor een succesvolle zonnepanelen installatie.

De eerste vraag die we als nuchtere Nederlanders stellen is meestal wat brengen mijn zonnepanelen op en is het wel rendabel? De huidige installaties van Zonnepanelen kunnen al een rendement opbrengen van meer dan 100%, gezien de huidige rente tarieven op de bank veel lager zijn, is kan het dus een aangename investering zijn en is het maken van een beslissing dan ook vele malen makkelijker. Het is dan ook mogelijk om een installatie binnen een termijn van 7-10 jaar geheel terug te verdienen, wat ons een leuk bedrag kan opleveren als we ervan uitgaan dat een installatie 25 jaar meegaat, waarbij enkel de omvormer 1 keer vervangen dient te worden.

Heeft u dan de beslissing genomen om zonnepanelen te kopen en te plaatsen, om zelf in uw energiebehoefte te voorzien. Boele & Rietveld heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van zonnepanelen op de meest uiteenlopende soorten daken. Problemen kennen we niet, omdat we altijd een passende oplossing paraat hebben voor ieder soort dak of constructie. Wij weten precies welke zonnepanelen het beste aansluiten bij uw wensen en hoe wij uw wensen kunnen verwezenlijken, van het advies tot de montage van uw zonnepanelen.

Heeft u interesse in zonnepanelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Zonnepanelen 2