Installatietechniek stallen


Installatietechniek in de agrarische sector


Elektrotechniek 

.....Thuis in de stallen!

Het ambacht elektrotechniek is nog altijd de meest stabiele binnen onze branche. Dat betekent overigens niet dat de techniek stil staat! Boele & Rietveld kan een breed scala aan elektrotechnische installatiewerkzaamheden voor u uitvoeren, van renovatie, verbouwing, aanbouw tot nieuwbouw.

.....Wij spreken dezelfde taal als de 'boeren'!


Elektra aanleggen in stallen

Zonder elektra kan een veehouderij niet draaien. Gaat uw stal op de schop of ben u van plan een nieuwe te bouwen? Laat de elektra aanleggen door professionals die precies weten wat ze met kabels moeten doen. Onze monteurs zijn thuis in de agrarische wereld als het om elektrotechniek gaat. Met ruim 15 jaar ervaring in stallenelektra aanleggen haalt u met Boele & Rietveld vakmanschap binnen!

Energiezuinig en duurzaam

We laten onze hersenen niet op het nachtkastje liggen. Je hebt aan ons praktische meedenkers. Als het gaat om duurzaamheid en energie besparing kunnen wij verlichtingsberekeningen maken en volautomatische lichtschakelingen om de energiekosten in controle te hebben.

Nieuwste eisen conform melkproducenten

Boele & Rietveld is up-to-date als het om de nieuwste regelgeving en eisen gaat van de melk en zuivel producenten. Zo hebben ze een aantal nieuwe eisen gesteld met betrekking op het tanklokaal. Zo moet de verlichting automatisch gaan branden, moet er een elektrisch krachtaansluitpunt voor de melktank auto zijn, enzovoorts. Wij weten precies hoe of wat!

 

 

Agrarisch 1

 

 

Agrarisch 2