Beveiliging- en toegangscontrole

Het nut van een goed beveiligingssysteem

Dagelijks vinden in Nederland meer dan 325 woninginbraken plaats. Een schrikbarend getal, vindt u niet? Gelukkig kunt u veel doen om inbrekers buiten uw deur te houden.
Een goed beveiligingssysteem is voor veel bedrijven en particulieren cruciaal. Met een beveiligingssysteem beschermt u immers uw materiële en digitale eigendommen en voorkomt u dat u in geval van nood met lege handen komt te staan. Bovendien eisen veel verzekeringsmaatschappijen dat u beschikt over beveiligingssystemen die u redelijkerwijs kunnen beschermen tegen calamiteiten. Geen beveiligingssystemen? Dan geen dekking of zelfs helemaal geen polis!

De kracht van goede beveiligingssystemen

Goede beveiligingssystemen waarschuwen u niet alleen op het moment dát er iets gebeurt, maar beveiligen u zelfs proactief door u te alarmeren vóór er iets gebeurt. Daardoor kunt u tijdig ingrijpen en erger voorkomen. Bovendien kunnen beveiligingssystemen eventuele indringers afschrikken. Daarmee belemmert u letterlijk de toegang tot uw panden en eigendommen. Beveiligingssystemen hebben daarnaast nog als voordeel dat u ze kunt koppelen aan andere systemen. Zo kunt u uw beveiligingssysteem niet alleen koppelen aan uw alarm, maar ook aan uw camera systemen van externe partijen, zoals beveiligingsbureaus en meldcentrales. Zo garandeert u dat de juiste personen snel kunnen handelen wanneer dat nodig is.

Camera beveiliging

Camerabeveiliging kan preventief worden ingezet als afschrikmiddel, maar ook om permanent toezicht te houden op uw pand of gebied. Een camerabewakingssysteem bewaakt en observeert personen, terreinen of gebouwen. Snel ingrijpen bij calamiteiten wordt door een goed geinstalleerd cameraobservatiesysteem mogelijk. Ook het terugkijken van calamiteiten behoort in vele gevallen tot de mogelijkheden.

Inbraak 1

Toegangscontrole 2